Előfizetői tartalom

Átlépte a bűvös határt az Amazon, szerény pluszt hoztak össze az indexek

Portfolio
Minden eddigit meghaladó, több mint 1 milliárd terméket szállított le az Amazon a mostani ünnepi szezonban - jelentette be kedden az internetes óriásvállalat. Ez is segített abban, hogy cég papírjai 1,4%-os pluszt produkáltak az amerikai kereskedésben. Közben a Dow Jones részvényindex továbbra is a 20 ezer pontos álomhatár közelében toporgott, de végül ma sem tudta felfelé áttörni azt. Zárásra mindössze csekély pluszt tudtak felmutatni az amerikai indexek.

2016. december 27. 22:20 Megosztás Végül szerény pluszt hoztak össze az indexek A Nasdaq napközben 5500 pont felett történelmi csúcsot is megütött, de zárásra 5487 pontig visszaereszkedett, így 0,4%-os pluszban zárta a napot. A Dow Jones végül 0,1%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés