Előfizetői tartalom

Augusztus óta először 17 ezer pont felett zárt a Dow

Portfolio
Este 8 óráig vegyes hangulatban, kissé iránytalanul zajlott a kereskedés az amerikai részvénytőzsdéken, ám a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyvét egyértelműen pozitívan fogták a befeketők, aminek köszönhetően mindhárom vezető részvényindex jelentős erősödéssel zárta a csütörtököt. A Dow 17 000, míg az S&P500 2000 pont felett zárt, amire augusztus 20. óta nem volt példa. Közben az amerikai határidős nyersolaj ára ismét 50 dollár fölé került, ami az energiaszektor papírjainak is jót tett. A befektetők a továbbiakban az Alcoa eredményeivel ma kezdődő negyedéves jelentési szezon miatt izgulhatnak.

2015. október 08. 22:32 Megosztás Jelentős erősödéssel zártak az indexek Komoly erősödéssel zárták a csütörtöki kereskedési napot a vezető részvényindexek. A Dow Jones közel 140 ponttal, illetve 0,9 százalékkal került feljebb tegnapi záróértékénél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés