Előfizetői tartalom

A forgó légcsavar mindenkit bedarált

Portfolio
Nincs megállás, már zsinórban tizenötödik hónapja bővül az európai autópiac a legfrissebb statisztikák szerint, a sikerhez a luxusautó-gyártók és több volumengyártó is hozzájárult. Előbbiek esetében ismét tarolt a BMW. Ezt alap esetben elintézhetnénk egy könnyed vállvonással és azt mondhatnánk, na és, biztos jól fogytak megint a húzó modellek. A helyzet viszont az, hogy az értékesítések nem csak a BMW esetében bővültek dinamikusan, hanem a cégcsoport másik szereplője, a MINI is nagyon jól szerepelt, ez pedig rossz hír a konkurenciának.

15 hónapja töretlen az erősödés Az európai új autó értékesítések (amikor személyautó értékesítésről vagy eladásról írunk minden esetben az újautó-regisztrációt értjük ez alatt) száma több mint 0,95 millió darab volt novemberben, ami 1,4 százalékos bővülést jelentett az ACEA legfrissebb statisztikái szerint. Az elmúlt tizenegy hónapot figyelembe véve pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés