FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

A Huawei beszállna az önvezetős zalai tesztpályába

Portfolio
Újabb együttműködési területekről tárgyalt a Huawei Technologies Hungary Kft. vezérigazgatójával, Zheng Weifenggel folytatott megbeszélésén Varga Mihály. A világ egyik legdinamikusabban fejlődő informatikai cége részt vállalhat többek között a zalaegerszegi tesztpálya építésében is - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A megbeszélésen elhangzott, hogy a cég szívesen bekapcsolódna a zalaegerszegi autós tesztpálya építésébe. A szakminiszter rámutatott: az adatkezelési és adatátviteli megoldások fontos elemei a projektnek; a tesztpálya WLAN-ellátásához nyújthat a cég segítséget. A Huawei Magyarországon a második legnagyobb kínai befektetőnek számít, több mint 2000 embernek biztosít munkát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés