Előfizetői tartalom

Brüsszel új javaslattal rukkolhat elő az elektromos autózás területén

Szivárognak a hírek Brüsszelből azzal kapcsolatban, hogy milyen lépésekre készülnek a politikusok annak érdekében, hogy növeljék az elektromos autók részarányát a teljes értékesítésen belül, illetve, hogy elősegítsék a célok megvalósulását a károsanyag-kibocsátás területén. Egyelőre úgy néz ki, hogy ismét Németország akarata győz, nem lesz kötelező elektromos autó kvóta az EU-ban, helyette viszont bevezetésre kerülhet egy kreditrendszer és újfajta ösztönzőkről indulnak tárgyalások.

Mentek a találgatások a kötelező kvótárólAugusztusban már javában mentek a találgatások arról, hogy vajon Brüsszel tényleg előírja-e majd az elektromos autók kötelező részarányát az új autók értékesítésén belül annak érdekében, hogy Sikerüljön elérni azokat a szigorú, károsanyag-kibocsátásra vonatkozó előírásokat, amelyeket már korábban megfogalmaztak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés