Előfizetői tartalom

Decembertől átmenetileg kevesebb autót gyárt a győri Audi

Portfolio
Kevesebb műszakban termel decembertől az Audi járműgyára, várhatóan addig, amíg az új Q3-as modell győri gyártása el nem kezdődik - tudta meg a Kisalföld a győri vállalat kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetőjétől. Mindez azt jelenti, hogy átmenetileg kevesebb autó fog készülni Győrben. A műszakmodell-váltás az autógyár 4000 dolgozójából 750 főt érint majd.

Az Audi Hungaria Motor Kft. járműgyárában a mostani három műszakos helyett két műszakos munkarendet vezetnek be idén decembertől - válaszolta Lőre Péter a Kisalföld kérdésére csütörtökön. A lap úgy tudja, a döntést szerdán jelentették be a munkavállalóknak. Lőre Péter magyarázatként elmondta: a jelenleg gyártott termékek életciklusa megköveteli ezt a fajta termelésszervezési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés