Előfizetői tartalom

Elismerte a vezér - Kínaiak szállhatnak be a Mercedesbe

Portfolio
A BAIC valóban részesedést szerezhet a Daimlerben, az erről szóló tárgyalások már folynak - erősítette meg a korábbi híreszteléseket a cég vezére, Dieter Zetsche. Amennyiben tényleg sikerül az üzletet tető alá hozni a Daimler lesz a harmadik olyan külföldi iparági szereplő, amelybe részesedést szerez egy kínai autógyártó - írja az Automotive News Europe.

A Daimler kínai partnere, a BAIC részesedést szerezhet a német luxusautó-gyártóban, erről már folynak a tárgyalások - erősítette meg a korábban felreppent iparági híresztelést Dieter Zetsche. A Daimler vezére ugyanakkor hangsúlyozta, hogy kérdéses, hogy mikorra lesz ebből az egészből valamilyen konkrét üzlet (ha egyáltalán lesz belőle valami). A Daimler jelenleg 10 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés