Előfizetői tartalom

Fellélegezhet a Volkswagen, a bíró elnéző volt

Portfolio
Az ügyben illetékes amerikai kerületi bíróság április 21-ig adott haladékot arra a Volkswagennek és az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökségnek, hogy végre elfogadható megoldást találjanak a dízelbotrányba keveredett járműveknél tapasztalható hiba kijavítására. Az eredeti határidő tegnap járt le - írja az Automotive News Europe.

Az ügyben illetékes kerületi bíró, Charles Breyer elmondta, hogy azért adott haladékot a feleknek, mert a beszámolók szerint már előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások. Breyer pontos információt nem árult el arra vonatkozóan, hogy mi lehet majd a végső megoldás, de több lehetőséget is felvázol: az egyik megoldás lehet, hogy ha a Volkswagen teljesen meg tudja szüntetni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés