Előfizetői tartalom

Ha ezeken a politikusokon múlik, sokáig álom marad az elektromos autózás

Angela Merkelt az ág is húzza, rövid időn belül másodszor kerülhet szembe párttársaival, ha valóban állni akarja a szavát és 1 millió elektromos járművet akar látni Németország útjain. Szövetségesei ugyanis pénzügyi támogatással pörgetnék fel az elektromos autók értékesítését, de ezt pártjának keményvonalas politikusai mereven ellenzik. Megoldást az autógyártókkal történő egyezség hozhatna, mert ha a német kancellárnak sikerülne elérni, hogy közösen állják a számlát, az komoly ütőkártyát adna a kezébe akaratának érvényesítéséhez.

Járműipar 2016 Ilyen és ehhez hasonló témákkal találkozhat a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület közös autóipari konferenciáján, melyre meghatározó hazai és külföldi szakembereket, véleményformálókat, vállalatvezetőket, szakpolitikai döntéshozókat hozunk el. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés