Előfizetői tartalom

Hihetetlen összegeket fizettek a világ 10 legértékesebb autójáért

Portfolio
Ha tárgyi befektetést szeretnénk, nemcsak ingatlanon vagy aranyon tudunk keresni, hanem akár egy ritka autó is szóba jöhet. Egyes, ritka járművek pár évtized alatt akár több száz, sőt több ezer százalékos felértékelődésen is keresztül mehetnek, különösen jó lóra tettek azok, akik olasz sportkocsikat tartottak a garázsban. Bemutatjuk a világ 10 valaha legdrágábban eladott autóját.

10.-8.. 10. Ferrari 250 GT SWB California Spider - 5,1 milliárd forintKép: ERIC FEFERBERG / AFPEgy 1961-es gyártmányú ritka Ferrari 44 évet töltött egy raktárban, mire 2015-ben kalapács alá került egy párizsi aukción. Olyan hírességek vezették, mint Gérard Blain és Alain Delon. Eredetileg egy múzeumba került volna, de végül egészen az aukcióig - ahol egy gyűjtő 18,5 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés