Előfizetői tartalom

Megbízhatatlan a Tesla? - Indul Magyarország első Model S felmérése

A Tesla árfolyama komoly esést szenvedett el tegnap annak hatására, hogy a Consumer Reports által készített megbízhatósági teszten egy sor hibája került elő a Tesla Model S-nek, ami miatt már nem ajánlják a vásárlóknak az autót. A felmérés hitelességét nem vonhatjuk kétségbe, az időzítés viszont mindenképpen érdekes. Éppen ezért meghirdetjük Magyarország első Model S felmérését! Kérünk, hogyha Tesla tulajdonos vagy, akkor válaszolj a lenti kérdéseinkre és küld el válaszodat az általunk megadott címre "Tesla-felmérés" megjelöléssel.

Augusztusban még a Tesla volt a legjobb autó a világonAugusztus végén írtunk arról, hogy a Consumer Reports (CR) letesztelte a Tesla Model S P85D változatát, és eléggé el voltak ájulva tőle. Olyannyira, hogy a pontozásnál a lehetséges 100 helyett 103 jött volna ki, így módosítaniuk kellett a korábbi pontozási rendszert, az új szisztémában a lehetséges maximumot, 100 pontot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés