Előfizetői tartalom

Nekik tényleg jól megy Magyarországon!

Portfolio
Remek évet zárt a magyar autóipar legtöbb meghatározó szereplője, az Audi, a Mercedes és az Opel árbevétele is megugrott a növekvő értékesítéseknek köszönhetően. A jó szereplést már borítékolni lehetett, ugyanis a korábbi statisztikákból kiderült, hogy a járműgyártás a legdinamikusabban bővülő szegmense volt a feldolgozóiparnak. Az pedig külön örömteli, hogy az európai autópiac fellendülésének köszönhetően idén is jól teljesíthet a hazai autóipar, így nem véletlen, hogy több gyártónál optimista várakozásokat fogalmaztak meg 2015-re vonatkozóan.

Dübörög a járműipar MagyarországonKözzétették a magyarországi autógyártók tavalyi eredményeiket, melyekből kiderült, hogy (a Suzuki kivételével) erős évet tudhatnak maguk mögött. Ugyanakkor nagy meglepetésről nem beszélhetünk. Az európai autópiac felfutásából és a hazai ipari teljesítményben betöltött növekvő szerepükből erre már számítani lehetett. Tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés