Előfizetői tartalom

Más autógyártók is trükközhettek a Volkswagen mellett

Portfolio
Egy nap leforgása alatt sok minden kiderült a Volkswagen-botránnyal kapcsolatban, ami mostanra globális méreteket öltött: 11 millió dízel autó lehet érintett, német és brüsszeli politikusok is tudtak a csalásról és Martin Winterkorn távozhat a cég éléről. A Volkswagen húzása pillangóhatást váltott ki: az EPA jelezte, hogy kiterjeszti a vizsgálatokat az összes autógyártóra, a befektetők büntetik a szektor részvényeit, a vállalatok csődkockázati mutatói pedig megugrottak. A hírek szerdán is záporoznak, izgalmas napunk van.

2015. szeptember 23. 19:46 Megosztás Még csak ezek után jön az igazi botrány? Még csúnyább lehet az autóipar legfrissebb válsága - vélik a Wall Streeten a MarketWatch szerint. A piaci félelmek alapján a Volkswagen után más autógyártók is kibocsátási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés