Előfizetői tartalom

Felrobbant a Tesla árfolyama

Vállalhatatlan gyorsjelentést tett közzé a Tesla Motors, a fontos profitsorokon sikerült az elemzők várakozásait durván alulmúlnia az elektromos autógyártónak. Elon Musk így megjátszotta az egyetlen lehetőségét, amit már előre vetítettünk, igyekezett visszaadni az emberek vállalatába vetett hitét. Ennek érdekében pedig mindent megígért, amire csak a befektetők vágyhattak. Ők pedig ismét hittek neki, az árfolyam felrobbant. A kérdés csak az, hogy hányszor lehet ezt még eljátszani, illetve eredményezhet-e tartós ralit a cég piacán, vagy már holnapra elillan a varázs.

Járműipar 2016 Ilyen és ehhez hasonló témákkal találkozhat a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület közös autóipari konferenciáján, melyre meghatározó hazai és külföldi szakembereket, véleményformálókat, vállalatvezetőket, szakpolitikai döntéshozókat hozunk el. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés