Előfizetői tartalom

Varga Mihály a Tesla központjában járt

Portfolio
Az amerikai cégek jól érzik magukat Magyarországon, ezt jól mutatja az is, hogy több mint 1500 amerikai irányítású vállalkozás működik hazánkban, amelyek mintegy 100 ezer embernek adnak munkát - jelentette ki Varga Mihály, miután magyar üzleti delegáció vezetőjeként a Tesla Fremont-i központjában tárgyalt. A minisztérium közleménye szerint a kormány további amerikai befektetéseket kíván ösztönözni Magyarországon.

Magyarország az autóiparban elért erős pozícióit továbbra is szeretné megtartani, ezért abban érdekelt, hogy a jövőbe mutató technológiák érkezzenek az országba - olvasható a pénzügyminisztérium közleményében, ami arra utal, hogy Magyarország nem szállt ki a Tesla-gyárért folytatott versenyből, bár Elon Musk vezér legutóbbi nyilatkozata alapján Németország a favorit....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés