Előfizetői tartalom

Végül a Tesla vezérének ötlete mentheti meg a Volkswagent

A legújabb fejlemények szerint az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség úgy büntetné a Volkswagent az emissziós tesztjein elkövetet csalássorozatért, hogy elektromos autók gyártására és a töltőhálózat fejlesztésére kötelezné a németeket az Egyesült Államokban. Az ötlet sokaknak ismerős lehet, ami nem véletlen. Tavaly a Tesla vezére, Elon Musk pont ezt a megoldást javasolta, ami azért zseniális, mert a megvalósításával mindegyik fél csak nyerhetne.

Járműipar 2016 Ilyen és ehhez hasonló témákkal találkozhat a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület közös autóipari konferenciáján, melyre meghatározó hazai és külföldi szakembereket, véleményformálókat, vállalatvezetőket, szakpolitikai döntéshozókat hozunk el. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés