Előfizetői tartalom

Az olajkorszak végére készül a világ legnagyobb olajvállalata is

Portfolio
Évente 1 milliárd dollárt fordít zöld, megújuló energiaforrások kutatására a világ legnagyobb tőzsdén kereskedett olajvállalata, az ExxonMobil. A hatalmas összeg száznál is több, a környezetbarát technológiák kifejlesztését célzó kutatási projektet finanszíroz öt-tíz kulcsterületen. Noha a forradalmi megoldások kereskedelmi forgalomba kerüléséig legkevesebb egy évtizedet még várni kell, ugyanakkor a vezető olajvállalat tiszta energiaforrások felé fordulása újra megerősíti, már az olajipar legnagyobbjai is egy olyan jövőre készülnek, amelyben a fosszilis üzemanygaok szerepe jóval kisebb lesz a mainál.

Energy Investment Forum 2017 A fosszilis energiaipar kihívásairól és az energiaátmenetről is szó lesz a Portfolio Energy Investment Forum 2017 konferencián. Még nem késő regisztrálni. Információ és jelentkezés A világ egyik legnagyobb energiacége óriási összegeket pumpál az alternatív energiaforrásokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés