Előfizetői tartalom

Az OTP-ért és a Molért rajonganak a profi befektetők

Portfolio
Több tényező együttes hatására érdemi eséssel zárta a BUX-index az előző hónapot, a nagy öntés után a Portfolio legfrissebb havi alapkezelői felméréséből viszont kiderült, a profik befektetők sokkal optimistábbak lettek a rövid és a hosszú távú kilátásokkal kapcsolatban. Az egyes papírok között pedig tarolt az OTP, mint az alapkezelők aktuálisan legkedveltebb részvénye.

Gyengén teljesített a magyar tőzsde májusban, a BUX értéke egy hónap leforgása alatt közel 8 százalékot esett. Ebben olyan tényezők játszottak meghatározó szerepet, mint az amerikai hozamok emelkedése, illetve az általa kiváltott globális tőkeáramlási folyamatok, amelyek felszínre hozták a sérülékeny feltörekvő piaci országok, kiváltképp Argentína és Törökország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés