Előfizetői tartalom

Az agyunkba épített chipekkel leszünk "szuperemberek"

Fekete Beatrix, SAPPHIRE, Orlando, Florida
A nagyvállalatok is képesek az innovációra, nem csak a kis startupok - ezzel a felütéssel indult el hétfőn az egyik első 10 ezer méteren tartott élő konferencia. A Lufthansa és az SAP kutatás-fejlesztési részlegének együttműködésével jött létre a FlyingLab, amit mi is kipróbálhattunk a Lufthansa egyik tengerentúli járatán, az SAP éves SAPPHIRE konferenciájára tartva.

A légitársaságoknál nehéz elképzelni az innovációt, azon túlmenően, hogy a mobilitás és a digitalizáció azért természetesen hatott rájuk és mindegyik nagy légitársaság fejlesztett saját alkalmazást, amivel online be lehet csekkolni és az okostelefonunk lesz a beszállókártyánk. Legfeljebb a fedélzeti szolgáltatásokban és szórakoztatásban lehet innováció. De azon túlmenően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés