Előfizetői tartalom

Nagy meglepetéseket hozhat a hét

Portfolio
Sorra érkeznek a héten a fontos gyorsjelentések, különösen a technológia szektorból, így mozgalmas napom állnak előttünk. Közzéteszi a második negyedéves számait többek között az Apple és a Facebook is. Az eddigi gyorsjelentések többségében felülmúlták az elemzői várakozásokat, profitszinten legalábbis, de még messze van a szezon vége.

Amire figyelni kell a héten... Fontos gyorsjelentések érkeznek a héten, főként a technológia szektorra figyel a világ. A mai nap még nyugalmas lesz, ami a vállalati gyorsjelentéseket illeti, de holnap, a tőzsdék zárása után az Apple és a Microsoft negyedéves számai borzolhatják a kedélyeket. Szerdán a Facebook, csütörtökön pedig az Amazon.com teszi közzé második negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés