Előfizetői tartalom

Az elektromos autók miatt kell a zöldeknek is támogatniuk Paks 2-t a miniszter szerint

Portfolio
A zöldeknek inkább támogatniuk kellene a Paks 2 beruházást, hiszen például a dízel autók esetleges kivezetése és az e-autózás térnyerése a villamos energia igények jövőbeli megugrását feltételezi - mondta el Süli János, paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara magyar-orosz tagozata által szervezett gazdasági fórumon. A rendezvényen a miniszter elismerte, korábban arra számítottak, hogy gyorsabb lehet a projekt megvalósítása. A vállalkozással, térségfejlesztéssel, energetikai innovációkkal kapcsolatos témák felügyeletére pedig pár napon újabb államtitkárt neveznek majd ki a paksi bővítésért felelős tárca nélküli minisztériumban Becskeházi Attila személyében.

Az elektromos autók miatt kell a zöldeknek is támogatniuk Paks 2-t a miniszter szerintRendhagyó módon, oroszul kezdte köszöntőjét Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara magyar-orosz tagozata által szervezett fórumon. Az MKIK és a tagozat elnöke elnöke elmondta, személyes tapasztalatai szerint előfordul, hogy "leoroszbérencezik" az embert, amikor a nukleáris energiaforrás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés