Előfizetői tartalom

Kirobbanó formában menetelt az amerikai bika

Portfolio
Mintegy 1,6-1,8 százalékkal kerültek feljebb a csütörtöki kereskedés során a vezető amerikai részvényindexek, köszönhetően az olajár mérséklődésének, és a vártnál jobb munkaerőpiaci adatnak, amely azt mutatta, két és fél éve nem volt ilyen kevés segélykérő az Egyesült Államokban. A nap során így a korábbi napok sávjának (S&P 500 esetén 1300-1330) az alsó széléről egészen a tetejéig meneteltek az amerikai piacok.

A kereskedés végére sem jött fordulat, a Dow Jones ipari átlag legjobb napját zárta ebben az évben, 1,59%-ot emelkedett. Az S&P500 index 1,72%-kal került feljebb, míg a Nasdaq 1,84%-ot szedett fel. A Dow komponensei közül a Caterpillar, a Bank of America és Boeing haladt, míg a sor végén az AT&T kullogott. A 30 legnagyobb vállalatot megtestesítő index tagjai közül a Caterpillar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés