Előfizetői tartalom

Az igazság arról, hogyan "pusztul" a Teslák akkumulátora

Portfolio
Az elektromos autók, főként a Tesla esetében rengetegen kongatták már meg a vészharangot amiatt, hogy az autók akkumulátora rendkívül gyorsan elöregszik, és mivel az adja az autók költségének a jelentős részét nem is éri meg elektromos autót venni, mivel amit a benzinen spórolnánk, azt elbukjuk az akkumulátorokon. Nos, úgy tűnik a valóság ezzel szemben teljesen más, ugyanis a tapasztalat alapján az elektromos autók szerte a világon tömegesen kezdik elérni az 5-6 éves kort és a több százezres megtett kilométert, és egyelőre még nem akarnak tönkremenni az akkumulátoraik.

Járműipar 2017 Az elektromos hajtás előretörése is kiemelt témája lesz a Járműipar 2017 konferenciának, amelyet a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület már 4. alkalommal közösen rendez. Az eseményre új helyszínen, a Hotel InterContinentálban kerül majd sor 2017. május 25-én. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés