Előfizetői tartalom

Elnapolva az internet forradalmasítása - Nehéz helyzetben a BTel

Sikersztorinak indult a BTel, az internet forradalmasítását, nemzetközi terjeszkedést ígértek. Ezzel szemben egyre döcögősebben alakul a vállalat finanszírozása szempontjából kulcsfontosságú kötvények visszafizetése, a vállalatnak állítólag NAV tartozása is van, a rossz nyelvek szerint a nemrég végrehajtott ügyfélállomány eladásra is a likviditási helyzet javítása miatt volt szükség, és akkora a baj, hogy állítólag több helyen már a BTel szolgáltatása is akadozik. Csak hab a tortán, hogy még a BÉT is megbüntette a céget (ilyen nem sűrűn fordul elő), ez sem tett jót a részvényárfolyamnak, amely idén már több, mint 60 százalékot esett. Sokan a következő E-Start látják a BTelben, egy nagy ívű, sikeresen induló, de szörnyű véget érő magyar történetet. Takács Krisztiántól, a vállalat elnök-vezérigazgatójától kérdeztük meg, mi történik a cégnél.

Portfolio: Sokan aggódnak a BTel jövője miatt, vannak, akik szerint egyenesen menthetetlen pénzügyi helyzetben van a vállalat. Mi történik a cégnél? Takács Krisztián: A 2014-es év előre láthatóan nagyon nehéz helyzetet vizionált a társaság pénzügyi helyzetére nézve. Az elmúlt évek során kibocsátott kötvényekből származó tőkét a vállalat jól termelő, és a növekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés