FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Az MNB visszaállítja a Norbi Update részvények kereskedését

Portfolio
Az MNB a héten folyamatos felügyelés keretében kiemelten vizsgálta a Norbi Update Lowcarb Nyrt. tájékoztatási kötelezettségeinek teljesítését, és újabb közzétételi hiányosságot tárt fel, ezért e héten fenntartotta a kibocsátó részvényei tőzsdei kereskedésére elrendelt moratóriumot. A Norbi Update Lowcarb Nyrt. ma tett eleget valamennyi közzétételi kötelezettségének, így az MNB határozattal intézkedik az érintett értékpapírok tőzsdei kereskedésének visszaállításáról.

Mint ahogyan az MNB április 5-i közleményéből kiderült, a jegybank folyamatos piacmonitoring tevékenysége keretében a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-nél egy-egy rendszeres, illetve rendkívüli tájékoztatás elmaradását észlelte. Mivel az MNB megállapította, hogy a Norbi Update Lowcarb Nyrt. - a társaság érdekkörében felmerült - technikai okokból átmenetileg képtelen volt az MNB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés