Előfizetői tartalom

Az oroszok miatt fájhat a Richter feje (2.)

Portfolio
Holnap hajnalban jelent a Richter, a társaság az elemzői várakozások alapján a legtöbb eredmény soron romló teljesítményről számolhat be, részben a rubel folytatódó leértékelődése miatt. A nettó eredmény viszont számottevően javulhatott a bázisidőszakhoz képest, amikor a pénzügyi sor önmagában 15 milliárd forinttal húzta le a számokat.

Már megint a rubel...Holnap hajnalban teszi közzé a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó beszámolóját a Richter, melyben a legtöbb eredmény soron romló teljesítményről számolhat be a vállalat az elemzői várakozások alapján. Az alábbi táblázat a Richter negyedik negyedévére vonatkozó elemzői előrejelzéseket tartalmazza, melyet a frissen beérkező becslésekkel folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés