Előfizetői tartalom

Az összes magyar nagypapírt adták a befektetők

Portfolio
Az elmúlt napok esését követően profitrealizálások kezdődtek a nyugati részvénypiacokon. A befektetőket az sem riasztja el, hogy tovább nyomasztja a németeket az egyre csak gyengülő eurózóna, ráadásul a geopolitikai feszültségek sem csitulnak. Ezek eredőjeként pedig a német gazdasági hangulatot tükröző Zew-index 2012 novembere óta most először újra negatív tartományba került. A magyar tőzsde ugyanakkor nem tudott profitálni a nemzetközi piacokon tapasztalható hangulatjavulásból, a BUX eséssel zárta a kereskedést.

2014. október 14. 17:31 Megosztás Nem sikerült a szépítés A magyar tőzsde nem tudott profitálni a nemzetközi piacokon tapasztalható hangulatjavulásból, a BUX értéke 0,4 százalékos eséssel zárta a kereskedést. Ezzel a teljesítményével a középmezőnyben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés