Előfizetői tartalom

Az OTP volt a legerősebb

Portfolio
Negatív hangulatban telt a keddi kereskedés a vezető ázsiai tőzsdéken, az irányadó indexek 0,5-1 százalék körüli csökkenéssel zártak. Európában is esésekkel indult a nap, azonban gyorsan fordult a hangulat és felfelé vették az irányt a részvényindexek, a német, az angol és a francia tőzsde értéke 1,5-2,5 százalékos erősödést mutatott a magyar tőzsde zárásakor. A kedvező nemzetközi hangulatban a hazai tőzsde is erősödött, amit a Richter kivételével az összes nagypapír támogatott.

2016. május 24. 17:15 Megosztás Csak a Richter nem tudott erősödni Idehaza is jó volt a hangulat, a BUX értéke 1,3 százalékot emelkedett, amiben az is szerepet játszott, hogy a Richter kivételével, amelynek az árfolyama nem változott, az összes nagypapírt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés