Előfizetői tartalom

Bejelentették: pénzügyi szolgáltatóközpontot hoz létre a kormány (2.)

Portfolio
Komplex termékcsomagokat nyújtó pénzügyi szolgáltató központként működik a jövőben a Magyar Fejlesztési Bank, a takarékokkal, a Magyar Postával és partnereivel szorosan együttműködve - mondta a Portfolio Budapest Economic Forum 2014 konferenciáján megtartott előadásában Németh Lászlóné államtitkár. Bertalan Sándor, az MFB ügyvezető igazgatója szerint fontos szerepe lesz az MFB-nek az EU-s források elosztása során is.

Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség államtitkára az alábbiakról beszélt előadásában a Portfolio Budapest Economic Forum 2014 konferenciáján: A kormány kiemelt szerepet szán a pénzügyi szolgáltatások rendszerszintű működési összehangolásának, aminek kiemelt szereplői a Magyar Posta és partnerei (köztük az FHB Kereskedelmi Bank), a Magyar Fejlesztési Bank és a takarékszövetkezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés