Előfizetői tartalom

Hatalmas meglepetés a Goldmantól

Portfolio
Az elemzők által várt 4,67 dolláros egy részvényre jutó eredménynél meglepetésre közel harmadával nagyobb, 5,99 dolláros EPS-ről adott számot a Goldman Sachs. A befektetési bank bevétele viszont kis mértékben elmaradt a várakozástól. A hírre 1 százalékot esett a pénzintézet árfolyama a nyitás előtti kereskedésben. A bank azt is bejelntette, hogy David Solomon váltja Blankfeint.

A Goldman Sachs az egy évvel korábbi azonos időszakban elértnél durván másfélszer magasabb egy részvényre jutó nyereséget ért el, az 5,99 dolláros EPS az elemzői várakozásokban szereplő 4,67 dolláros várakozáshoz képest is hatalmas pozitív meglepetésnek számít. A gyorsjelentés közzététele mellett a befektetési bank bejelentette azt is: David Solomon váltja októbr...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés