Előfizetői tartalom

Belendült a Shanghai Express - Ez még csak a kezdet!

Portfolio
A legendás feltörekvő piaci befektető, Mark Mobius szerint a kínai tőzsdén legutóbb kibontakozott rali még csak az elején tart, a jelentősebb árfolyam kilengéseket pedig most arra használják fel, hogy növeljék a kitettségüket. A kínai részvénypiacnak az utóbbi években látott gyengélkedést követően lendületet adott a sanghaji és hongkongi tőzsdék összekapcsolása, az attraktív árazás, valamint a további monetáris lazításokba vetett hit.

Gyűjtöget a Templeton Az alapkezelő legendásan optimista befektetője, Mark Mobius szerint a kínai tőzsdei rali még csak most kezdődött, meglátása szerint egy hosszabb távú emelkedő trend alakulhat ki a legnagyobb ázsiai gazdaság tőkepiacán. A túlfűtött kínai tőzsdén az utóbbi hetekben nem ritkák a napon belüli jelentős árfolyam kilengések, ezeket a Templeton arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés