Előfizetői tartalom

Utolsó helyek a Portfolio befektetői klubjára!

Portfolio
Valósággal izzik a technológiai szektor. A legnagyobb vállalatok, a Samsung, az Apple, a Facebook vagy épp az Amazon sorra jelentik be legújabb nagyszabású terveiket, legyen az épp egy termék, szolgáltatás, vagy felvásárlás. Ebben a helyzetben a Portfolio sem mehet el szó nélkül az újításoktól hangos technológiai szektor mellett, következő befektetői klubunkat - az Erste Befektetési Zrt. támogatásával - ennek a témának szenteljük. Meghívott előadóinkkal arra keressük a választ, hogy a szektor képviselői közül mely részvényeket érdemes most venni, mivel lehet pénzt keresni. Valamint, hogy milyen trendek várhatók a főbb részvénypiacokon. A rendezvény szponzora:

Előadóink Horváth Ákos, elemző, Erste Befektetési Zrt. Pallag Róbert, befektetési vezető, Generali Alapkezelő Moderátor: Fekete Beatrix, elemző, Portfolio Tervezett témáink:Mi folyik most az amerikai részvénypiacokon? Látunk még újabb történelmi csúcsokat? Mi vár ezen belül a technológiai szektorra? Hogyan lehet ezzel pénzt keresni? Apple vagy Samsung? Facebook vagy Google...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés