Előfizetői tartalom

Bemutatott egy hangszórót az Apple

Portfolio
Megkezdődött az Apple éves fejlesztői konferenciája (WWDC), amit tegnap Tim Cook nyitott meg keynote-beszédével. Ez az esemény mint mindig, most is szoftverfronton volt inkább érdekes, de ezúttal egy új hangszórót is bemutatott az Apple. Az is kiderült, hogy sokat költött a mesterséges intelligencia fejlesztésére az Apple az elmúlt egy évben és hogy az adatbiztonság még mindig kiemelt fontosságú.

Az Apple legfontosabb bejelentései a WWDC nyitóelőadásán: Az Apple intelligens személyi asszisztense, a Siri megtanult más nyelveken is, tud fordítani, jelenleg öt különböző nyelve angolból. Ez még csak a kezdet, bővül majd a kínálat, mindenesetre ez egy olyan dolog, amit a Google Translate már 2006 óta tud, és nem csak öt nyelvre, hanem több mint 100-ra. Az iPhone-felhasználók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés