Előfizetői tartalom

Betiltanák az oroszok a McDonald's sajtburgerét

Portfolio
Az orosz-ukrán konfliktus kirobbanása óta nem túl jó az amerikai-orosz viszony, a nyugati hatalmak szankciókat vetnének ki Oroszországra, de Moszkva válasza sem késik, igyekeznek majd megnehezíteni az Oroszországban működő cégek életét. Egy jó példa erre a McDonald's: elképzelhető, hogy több terméküket is betiltják az országban, írja a Reuters. A lépés időzítése nyilván nem véletlen.

A Raspotrebnadzor nevű fogyasztóvédelmi ügynökség szerint a McDonald's bizonyos termékei a hivatalosan közöltnél jóval több kalóriát tartalmaznak, ezért be kell szüntetni értékesítésüket Oroszországban. Konkrétan a Filet-o-Fish halas szendvics, a Royale Burger, a csirkés szendvics és a sajtburger az, ami akár két-háromszor annyi kalóriát is tartalmazhat, mint amit a McDonald's...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés