Előfizetői tartalom

Jelentősen javította várakozásait a Richter

Portfolio
Megkezdődött a Richter tájékoztatója az idei első kilenc hónap eredményeiről, ahol Bogsch Erik vezérigazgató mellett a cég stratégiai igazgatója, Orbán Gábor is köszöntötte a résztvevőket. Bogsch kiemelte, a rubel az idei évben is komoly szembeszelet jelent a társaságnak. A Richter több piacon is megemelte bevételi előrejelzését és a kiemelten figyelt üzemi eredményhányadra vonatkozó idei évi várakozás is emelkedett, méghozzá jelentős mértékben.

Megint optimistább lett a menedzsmentA Richter nőgyógyászati forgalma nőtt ugyan a harmadik negyedévben, az originális fogamzásgátló piac azonban visszaesett, ettől pedig a társaság sem tudta függetleníteni magát. A Richter stratégiai célja, hogy tovább erősítse a nőgyógyászati vonalat, a jövőben további termékvásárlásokban gondolkodnak. A nemrég felvásárolt Finoxhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés