Előfizetői tartalom

Bolond, aki nem vesz most Apple-t?

Portfolio
Az elmúlt napok részvénypiaci turbulenciái az Apple papírjait sem kímélték. Tegnap éppen közel 6%-ot emelkedtek a részvények, de az idei csúcsához képest így is 18%-os mínuszban van az árfolyam. A papírok olcsók és az elmúlt napok esése jó vételi lehetőséget teremtett, különösen a hosszú távon gondolkodó befektetőknek - véli a Marketwatch szerkesztője, aki 5 okot gyűjtött össze, hogy miért is érdemes most Apple-részvényeket venni.

1.) Túlzók a Kínával kapcsolatos félelmekA második negyedévben az Apple kínai bevételei 112%-kal emelkedtek és már meghaladták a 13 milliárd dollárt. A működési eredmény szintjén még nagyobb növekedést könyvelt el az amerikai technológiai óriás Kínában: 147%-kal ugrott meg a profitja. Ez nagyon gyors növekedés, de aggodalomra is okot ad, mert ahogy egyre nagyobb lesz Kína...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés