Előfizetői tartalom

Bővítette kereskedelmi ingatlan portfólióját az Appeninn

Portfolio
Hosszú távú bérlővel rendelkező, budapesti ingatlannal bővítette kereskedelmi ingatlan portfólióját az Appeninn Nyrt. A Wallis csoporttól megvásárolt, autószervizként és gépjármű értékesítő telephelyként funkcionáló Kerepesi úti ingatlan vételárát az Appeninn saját részvényeivel teljesítette, amelyre a Wallis stratégiai befektetésként tekint - áll az Appeninn közleményében.

Az Appeninn Holding Nyrt. megállapodást írt alá a Kőbánya, Sashalom és Zugló határán álló Kerepesi úti kereskedelmi ingatlan-együttes megvásárlásáról a Wallis csoporttal. Az ingatlan Budapest egyik legrégebbi autós pontjaként működik, immár 40 éve. Az ingatlanon több piacvezető gépjárműmárka értékesítése és szervizelése folyik egy korszerű épületegyüttesben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés