Előfizetői tartalom

Brutális elbocsátások - Segít a kormány

MTI
|
Portfolio
A Nokia a múlt héten jelentette be, hogy bezárja komáromi gyárát és elbocsátja 1 800 alkalmazottját, ma pedig a Magyar Telekom jelentett be hogy két év alatt akár 1 700 alkalmazottjától is megválhat. Erre reagált most a Nemzetgazdasági Minisztérium, az MTI-nek azt nyilatkozta az NGM, hogy a kormány minden olyan eszköz alkalmazását megvizsgálja, amely enyhítheti a lépések negatív hatásait.

Jönnek az elbocsátások A Microsoft múlt héten jelentette be, hogy bezárja a Nokia komáromi gyárát, és elbocsájtja 1 800 alkalmazottját, a Magyar Telekom mai közleménye szerint a távközlési cég 2 év alatt akár 1 700 dolgozójától is megválhat. Segít a kormány A kabinet célja, hogy gyors és szakszerű segítséget nyújtson az érintett munkavállalóknak szükség szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés