Előfizetői tartalom

Búcsúzik a BUX a TVK-tól, helyére a CIG és az Orco jönnek majd

Portfolio
Új papírként a CIG és az Orco papírjai kerülnek áprilistól a BUX indexbe, míg a bekerülési feltételeket másodszor is elvétő TVK részvények kikerülnek onnan. Ezúttal a Rába sem tudott megfelelni a szükséges számú kritériumnak, azonban a meg nem felelésre első ízben került sor. A Cetop20 kosár összetétele nem változik.

Az új BUX kosár ezek szerint 2011. áprilistól 13 részvénysorozatot tartalmaz majd: CIG Pannónia, E-STAR, Econet, Egis, FHB, Fotex, MTelekom, MOL, Orco, OTP, PannErgy, Rába, Richter.A Cetop20 összetétele nem változik áprilistól, így az indexet továbbra is a következő 20 részvény alkotja majd: Bank Pekao, Bank PKO BP, CETV, CEZ, Erste Bank, HT, KGHM, Komercni Banka, Krka dd Novo Mesto...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés