Előfizetői tartalom

Budapesten is dolgozik mesterséges intelligenciával az SAP

Portfolio
Pár év alatt megduplázta árbevételét az SAP magyar leányvállalata és már 50 százalék feletti részesedése van az üzleti alkalmazások hazai piacán. Már Budapesten is folyik a mesterséges intelligencia-megoldásokkal kapcsolatos munka, mely képesség hamarosan minden termékükben megtalálható lesz - mondta el a társaság ügyvezető igazgatója, Ablonczy Balázs az SAP Forum rendezvényen.

28,5 milliárd forintos árbevételt ért el az SAP magyar leányvállalata 2016-ban, vagyis folytatódott a kétszámjegyű növekedés: 20 százalékkal emelkedett az előző évhez képest a cég árbevétele. A 2010-es 12,5 milliárd forintos árbevételhez képest a tavalyi bevétel több mint duplázódást jelent hat év alatt és Ablonczy Balázs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés