Előfizetői tartalom

Büntetik a Thyssenkruppot a befektetők - Semmi sem elég jó nekik

Portfolio
Közzétette második negyedéves beszámolóját a Thyssenkrupp, amelyből kiderült, hogy a német cégcsoport érdemben tudott profitálni az acél világpiaci árának megugrásából, az acéltermékek iránti kereslet növekedéséből. A menedzsment szerint a jövő is biztató, a cégcsoportnál megkezdett átalakításoknak köszönhetően érdemben nőhet a profit az üzleti év során. A befektetők mégsem elégedettek, adják a Thyssenkrupp-papírokat.

A Thyssenkrupp árbevétele 10,7 milliárd euró volt a második negyedévben, amely 1 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. Az egyszeri tételektől tisztított üzemi eredmény tekintetében viszont jelentős növekedés volt tapasztalható, ezen a soron 500 milliós eredményt ért el a vállalatcsoport, amely 21 százalékos növekedést jelentett 2017...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés