Csúcsot döntöttek az amerikai tőzsdék Percről-percre

2017. szeptember 13. 22:08    
nyomtatás
 
Nagyon visszafogott kereskedés zajlott az amerikai részvénypiacokon, majd a végén jött a lendület.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Pluszban zártak az indexek 2017.09.13 22:08

Mindhárom amerikai tőzsdeindexnek sikerült a pozitív zárás. A Dow Jones 0,18%-ot emelkedett, az S&P 500 0,08%-kal került feljebb, a Nasdaq pedig 0,09%-os nyereséget tudott összehozni. Ezzel az amerikai tőzsdék új történelmi csúcson zártak.

Újabb csapás a Bitcoinra: piramisjáték lenne az egész? 2017.09.13 21:14

Egy nappal azok után, hogy a JP Morgan vezére kifakadt a Bitcoinra, a bank gyakorlatilag kiadta nemhivatalos iránymutatását a kriptopénzekről. A JP Morgan egyik legnagyobb gurujának tartott Marko Kolanovic írásának már az első mondata is ijesztő lehet a Bitcoin-befektetőknek.

tovább a cikkhez...

Szenved az Apple 2017.09.13 20:35

Amerikai idő szerint kedd este bemutatta legújabb készülékeit az Apple, így többek között az iPhone X-et. Az elmúlt két nap befektetői reakciója alapján a piacot nem vette le a lábáról a gyártó, a keddi esés után szerdán 1,1%-os mínuszban járnak a papírok. Ezzel a Dow Jones kosarának legnagyobb vesztesei.

Értékelésünk a keddi bejelentésekről itt olvasható. Az új iPhone-ért akár közel félmillió forintot is kifizethetünk idehaza.

Rekord közelében szédelegnek az amerikai tőzsdék 2017.09.13 20:25

Továbbra is történelmi csúcsuk közelében ingadoznak a tengerentúli tőzsdeindexek. A Dow 0,06%-os plusznál jár, ezzel szemben az S&P 500 0,03%-ot esett, míg a Nasdaq stagnál.

Rekord közelében szédelegnek az amerikai tőzsdék

Rekord közelében szédelegnek az amerikai tőzsdék

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium