Előfizetői tartalom

Büntették a bankokat, estek az amerikai tőzsdék

Portfolio
A Trump-győzelmet követő amerikai banki részvénypiaci rali túl messzire mehetett, hiszen ma 2% körüli esések következtek be ezeknél a papíroknál és a vezető amerikai indexek is süllyedtek. A Dow Jones-nál a 7 egymást követő napi emelkedés után ma jött egy kis csökkenés. Közben a dollár ma egyéves csúcsra ért az euróval szemben és a 10 éves kötvényhozam is január óta nem látott csúcsra kapaszkodott a fiskális élénkítéssel, illetve a Fed-kamatemeléssel kapcsolatos várakozások hatására.

2016. november 16. 22:14 Megosztás Büntették a bankokat, süllyedt ma Amerika A Dow és az S&P végül 0,2-0,3%-os süllyedéssel, a Nasdaq 0,4%-os emelkedéssel fejezte be a mai napot. A Downál ezzel megszakadt a 7 napos emelkedési sorozat, picit korrigált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés