Előfizetői tartalom

A híres, hírhedt bonneville-i sós síkságon hajtották meg a Tesla Model 3-at

Portfolio
A Tesla egyik munkatársa, Michael Striker gondolt egy nagyot és elvitte kipróbálni saját Model 3-át a híres, hírhedt bonneville-i sós síkságra, ahol a tükörsima felszínen számos szárazföldi sebességi rekordot állítottak fel a múltban. Striker ugyan még a jármű által biztosított sebességhatárt sem feszegette, de ettől függetlenül úgy nyilatkozott, hogy az egyik legnagyszerűbb élmény volt az életében.

Michael Striker, a Tesla egyik dolgozója saját Twitter-oldalán tette közzé azt a videót, amelyen a bonneville-i sós síkságon repeszt autójával. A tükörsima felszínű terepen egészen 90 mérföld/órás (durván 145 kilométer/óra) sebességig gyorsult, majd haladt tovább az autóval. Striker elmondása szerint nem készült rá különösebben a száguldásra, autójának akkumulátora...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés