A Peugeot 3008-as lett az Év Autója

2017. március 6. 16:50    
nyomtatás
 

Kereskedés Peugeot-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Ádáz csatában, 319 ponttal végül a Peugeot 3008-as lett az Év Autója. Az Alfa Romeo Giulia csupán 23 ponttal maradt le a versenyben, ezzel a második helyet szerezte meg. A leadott szavazatok alapján 197 ponttal a harmadik helyet a Mercedes-Benz E-osztály szerezte meg. A negyedik helyen a Volvo S90, az ötödik helyen a Citroen C3, a hatodik helyen a Toyota C-HR végzett. A hét döntős autóból a legkevesebb pontot a Nissan Micra kapta az 58 tagú zsűritől.

A Peugeot 3008-as lett az Év Autója

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium