Előfizetői tartalom

A kevés valódi terepjárók egyike a Range Rover

Portfolio
Az elmúlt évek, évtizedek átalakították a világ. A nagyvárosokban is megjelentek a terepjárónak kinéző járművek, melyek műszaki megoldásaik miatt nem alkalmasak a valódi terepjárásra, ugyanakkor használóiknak sem hiányzik eme tulajdonságuk. A divathullám által elsodortak mellett azonban vannak olyanok, akiknek valódi terepjáró képességre is szükségük van a kényelem mellett. Nekik készül a Range Rover.

Az igazi terepjáró - márkán belül - természetesen a Defender, de a Range Rover sem marad el tőle sokkal, ami a terepjáró képességet illeti. Mindezt a lehető legteljesebb luxusszolgáltatással kombinálja, amivel valódi kettő az egyben funkciót is betölt. Az új változat a világ első, könnyűszerkezetű alumínium karosszériára épülő szabadidőjárműve még több fényűzést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés