Előfizetői tartalom

A német nagyágyúk eszement tétekben fogadnak az új trendekre

Tavaly tovább bővült a globális autópiac, ráadásul a trendszerű erősödés kitarthat az előttünk álló években is a Nomura szakemberei szerint. Alábbi cikkünkben abból a szempontból vizsgáltuk a nemzetközi folyamatokat, hogy a német autógyártók hogyan reagálnak az egyes régiókban tapasztalható változásokra és mennyi pénzt hajlandóak áldozni távlati céljaikért.

Megállíthatatlanul bővül a világ autópiaca Tavaly negyedik éve bővült a globális autópiac, közel 85 millió gépjárművet értékesítettek, ami 4,5 százalékos bővülést jelentett 2012-höz képest. Ezt a darabszámot a Nomura elemzői hét régióra osztották fel, az élen ismét Kína végzett, ahol az összes új autó több mint negyedét értékesítették. A második helyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés