A Volkswagen vezére úgy beszólt a Fiat urának, hogy az már kellemetlen

2017. március 9. 08:05    
nyomtatás
 

Kereskedés Volkswagen-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Sergio Marchionne, a Fiat Chrysler vezére lassan arról lesz híres, hogy úton-útfélen el akarja adni valakinek az autógyártó csoportját. Rendszerint a General Motorsnál kilinccsel annak érdekében, hogy végre megvegyék az FCA-t, de korábban már beszélt arról is, hogy nem lenne ellenére, ha az Apple vásárolná fel a vállalatát.

Az Opel értékesítése után Marchionne ismét bevetette magát és arról beszélt, hogy a Volkswagen vásárlási ajánlatot tehet a Fiat Chryslerre annak érdekében, hogy megerősítse pozícióját az autóiparban.

Matthias Müllernél, a Volkswagen vezérénél elszakadhatott a cérna Marchionne kijelentései miatt, mert német topmenedzserekre egyáltalán nem jellemző hevességgel reagált

A Volkswagen egyáltalán nem nyitott arra, hogy tárgyalásokat folytasson a Fiat Chryslerrel. Egyáltalán nem állunk készen arra, hogy bármiről is beszéljünk, jelenleg ugyanis más problémáink vannak
- jelentette ki Müller.

Ha mindez nem lett volna még elé a Volkswagen vezére hozzátette azt is, hogy nem is érti, hogy az FCA vezére mire is gondol, ugyanis hónapok óta nem is látta Marchionne-t.

Ezek után valószínűleg Marchionne nem fog jó ideig arról beszélni, hogy a Volkswagen potenciális felvásárlási célpontnak tekinti a vállalatát.

Azért pedig, hogy a történet kerek legyen és megértsük, hogy az FCA vezére miért ennyire rámenős, érdemes megjegyezni, hogy Marchionne nagy vágya, hogy még 2019-es nyugdíjba vonulása előtt eladja a Fiat Chryslert.

(Automotive News Europe)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium