Előfizetői tartalom

Alattomos, sunyi oroszlán ez a Kia Niro

Nagyon kitalálták a Kia Nirót a koreaiak, Európa legnépszerűbb járműkategóriájában követelnek helyet maguknak az új crossoverrel, amelyet az egyre divatosabb hibrid hajtással szereltek. De nem állt meg a tudomány a megfelelő piaci pozícionálásnál. A Niro alattomos, sunyi módon több irányból is támadta a tudatalattinkat, amivel szinte észrevétlenül keltett bennünk pozitív érzéseket a felhasználása során, és nyert meg végül minket magának.

Hatalmas pofonba szaladtam bele a Kia Niro tesztelésével, nehéz fogást találni rajta, ezért ha már elkerülhetetlen a nyelvcsattogás, akkor essünk rajta túl az első mondatban, tényleg nagyon kitalálták és korrektül összerakták ezt az autót Kaliforniában és Koreában. Kitalálták, mert Európa legnépszerűbb autókategóriájában követelnek maguknak helyet az új crossoverrel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés