Előfizetői tartalom

Az Opelt teljesen átállíthatják elektromos autók gyártására

Újabb részletek derültek ki az év egyik legnagyobb autóipari sztorijával kapcsolatban, a Manager Magazin pénteken már azt állította, hogy a General Motors megengedné a PSA-csoportnak, hogy használja az elektromos autó gyártástechnológiáját abban az esetben, ha megvásárolja az Opelt. A német lap ráadásul a tárgyalásokra rálátó forrásoktól úgy értesült, lehetséges az is, hogy az Opelt teljesen átállítják majd elektromos autók gyártására.

Az Opel vezére új stratégián dolgozott a túlélés érdekébenCsütörtökön írtunk arról, hogy az Opel vezére hónapok óta egy olyan stratégián dolgozhatott titokban, amely a márkát a General Motors elektromos autó divíziójává alakította volna át és minderről a cégcsoport menedzsmentje már májusban dönthetett volna. Az ügyre rálátó források állították, az Opel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés